Vanhemmani Helsingissä

Viime viikolla olivat pari vierasta VAK:lla asunossani: minun vanhemmat, Phil ja ainakin virallisesti Felix, joka ei asunut vierallisesti enää tässä heinäkuussa ja joka on nyt takaisin saksassa valokuvatamaan kaikkea hänen ympärillä ;) Oli hauska, esim. kaikki teki pizzaa illalla jonkin jälkeen Felix lähti saksaan. Minun isäni voi kokeilla suomalaista olutta, phil oli onnellinen Antonian Mintun kanssa :)

Minun Vanhemmani ja minä olimme monta paikassa johon tavallisteja turisteja menevät: Suomenlinna, Seurasaari, Kansalliskirjasto, Tempelaukio, Café joka on Hietsun pohjoisessa rannalla, jne. Minusta tämä oli jo raskas, mutta en ole koko ajan hänen mukaan, esim. en ole uudelleen Korkeasaaressa, koska näytin Felikselle, Philille ja Tuomolle kiihdytinlaboratorin.

Kun olimme Suomenlinnalla, satoi vettä Herttoniemellä, mutta Helsingin etelässä aurinko paistoi.

Olimme tietysti paikallakin johon tavallisteja matkailijoja (v****, minun nominien tyypeiden listani on jo tiellä saksaan) eivät mene: Arabianrannan Työmaaalueeseen, Vanhakaupungin Muistomerkille, Voimalamuseolle yönä, Viikin ympäristönsuojelualueen lähelle, Pasilaan …

Muuten: Kukas katso mun blogiani Myllykylästä ? Luulen että en mää tunne kenään siinä … mää oon vain utelias :-)

Dieser Beitrag wurde unter Besuch, Helsinki, suomeksi abgelegt und mit , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort