Takaisin Saksassa

Olen takaisin Saksassa, ensin Hampurissa. Iltapäivänä menen Preetziin. Hki:ssä ilma oli lämpimämpi kuin Hapurissa ja Kööpenhaminassa.

Eilen viimeinen kerta laboratoriossa, en ollut siellä kahvitauolla, otin kakkua mukaan ‘kahvihuoneeseen’ ja sitten puhuin pari opiskelijoiden ja professorin kanssa, joka antoi mulle myös lahja ja sanoi että pitäisin kysyä tästä laboratoriosta kun etsin laboratorioa tohtorinväitöskirjalle :)

Perjantai oli jo outo labrassa, siistin paikkani, olin viimeinen kerta uni-cafe:ssä, nautin viimeista kahvitaukoa, … ja professori yritti puhua minun kanssa fysiikasta suomeksi, koska hän ollut uskonut että voin ymmärtää kaikkea ;)  Minä ymmärrin myös mistä hän puhui, mutta en ollut varma jos olin ymmärtänyt oikeasti sitä.

Lento meni hyvin, vaikka lentokone Hki:ssä oli yksi tunti myöhässä. Mutta myös toinen lentokone Kööpenhaminasta oli myöhässä :) Valitettavasti minun ‘istuinpaikkanapureita’ ei ollut yhtä puheliasta kuin viimeisissä kerrissa, siis en puhu mitään suomea duty free shopin jälkeen. (antonia, salmiakin hinta siinä on sama kuin alkossa)

Dieser Beitrag wurde unter Finnland, Helsinki, Preetz, Reisen, suomeksi abgelegt und mit , , , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort