Uudelleen Saksassa


Viime maanantaina saavuin Hampuriin Barcelonasta. Mutta sitten olin vähän sairas, lämmönnousua jne., ja nukkuin ihan paljon tänä viikona. Mutta en ole nukkunut paljon espanjassa enkä portugaliassakaan :)
On kiva mutta myös stressaava minun vanhemmien paikassa. Heillä on paljon työtä tällä hetkellä, siis kaikki ei ole aina rauhallinen täällä ja olen jo vähän onnellinen että he menevät uudelleen lomalle ensi viikolla :P Ja kaikki täällä on niin kuin pari vuotta sitten, se ei ole aina niin helposti käsitä. Mutta tämä on sama ongelma kuin ennen olin ollut Suomessa *g*.
Aion kirjoittaa tekstiä lomasta seuraavina päivinä, toivon että onnistun ;)
Ensi kuva tehtiin mun vanhemmien autotalin katolla. Toinen kuva näyttää missä olin viime 4 viikkoa.

Die Woche jetzt viel geschlafen und ein wenig krank gewesen, aber schon Bilder von den letzten Wochen durchgeguckt. Plane die nächsten Tage was dazu zu schreiben. Das Bild zeigt wo ich in den letzten 4 Wochen war.

Andreu hat schonmal ein paar Bilder aus Barcelona und Portugal hochgeladen.

Dieser Beitrag wurde unter deutsch, Preetz, Reisen, suomeksi abgelegt und mit , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort