Yks kuukausi

Nyt olen jo yksi kuukausi pois Suomesta. Mutta en ole ollut vielä paljon enemmän kuin yksi viikko samassa paikassa – ja ensi viikolla minun täytyy mennä Heidelbergiin etsimään asuntoa. Heinäkuussa laitoin hakemuksen opiskelijan-asunnolle ja tavallisesti entinen vaihto-opiskelijoita saavat paikkaa, mutta eilen sain viestin että tänä syksynä on erilainen koska Heidelbergissä on enemmän BAföG-opiskelijat kuin opiskelijan asunnon paikkoita (enkä saanut vielä minun hakemuksen valmiksi). Siis minun täytyy etsiä asuntoa itse nyt nopeasti. Talossa missä asuin ennen kuin menen Suomeen on vielä kaksi vapaat huoneet, mutta en halua asua siellä uudelleen. Talo on noin sata metriä korkeampi keskustaa ja siksi se oli ihan hiljainen, ehkä liian hiljainen. VAK:lla oli niin kuin sen vastakohta.
Mutta on hyvä että voin vierailla pari ystäväni, esim. ystävä joka meni naimisiin viime kuukaussa asuu nyt uudessa asunossa missä en ole ollut vielä.
Ensi huomenna Lyypekkiin grillaamaan :)

Dieser Beitrag wurde unter Preetz, suomeksi abgelegt und mit , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort