Uusi Opiskelija-asuntolani Heidelbergissä

Lähdin Heidelbergiin maanantaina ja keskiviikona Studentenwerk, joka hoittaa eniten asuntolaa, soitti minun vanhemmien paikalle. Vanhemmani ovat lomalla. Ja olin asuntoa etsimässä Heidelbergissä. Studentenwerkin siihteri halusi sanoa että voin saada huoneen asuntolassa, koska joku ei ollut halunut sen. 10 päivää päästä soitin hänelle ja huone oli vielä vapa, siksi asun nyt kuitenkin opiskelijan-asuntolassa. Se sijaitsee Neckarin ja Yliopiston välissä, joki Neckar on noin 50-100m päässä talosta.

Dieser Beitrag wurde unter Alltägliches, Heidelberg, suomeksi abgelegt und mit , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Eine Antwort auf Uusi Opiskelija-asuntolani Heidelbergissä

  1. Adrian sagt:

    und das ganze auf deutsch?

Hinterlasse eine Antwort