Takaisin Yliopistoon

Kuvat ovat tieltäni kauppaan. Voisin myös mennä kaupungin läpi sinne, mutta sää oli vielä ihan kiva, siksi menin toisella tiellä. Matka oli pitempi, mutta kivampi :) Ja nähdin pellolla haikaroita!
Uusi lukuvuosi alkoi maanantaina. On outua, koska en tunne monta opiskelijoita enää, okei, vielä pari, mutta esimerkiksi viime perjantaina oli ensi kutsut uudille opiskelijoillekin, ja tavallisesti olin tunnut opiskelijoita jotka järjestivät sen. Tietysti tavasin myös pari opiskelijaa jotka palaavat juuri myös Heidelbergiin jostain ulkomailta. Ensi viikolla mulla on ensi koe, ‘athmospheric spectroscopy’, näyttää mielenkiintoiselta.

Dieser Beitrag wurde unter Alltägliches, Gemischtes, suomeksi, Uni Heidelberg abgelegt und mit , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort