Uimaan järvelle

Myös pari kuvaa saksastakin (mut jatkankin siirtää lomakuvia tänne). Ilma on nyt täällä tosi lämmin, me päätimme kuitenkin mennä Blausee:en eilen, se oli mulle noin 36km Heidelbergistä. Tämä Blausee sijaitsee Hockenheimin etelässä (siellä on esim. formula 1:n ‘German Grand Prix’), Rheinin lähellä. Pari tunnin siellä jälkeen palasimme takaisin Schwetzingeniin grillaamaan.

Se pelto tuolla on sipuli-pelto. Sen takana oli koko pellolla vain persiljaa. Taustalla on Königsstuhl, ‘vuori’ jonka rinteella Heidelbergin linna ja voidaan myös nähdä Heidelbergin kaupunginosan Boxbergin rumia taloja toisella rinteella.

 

Yössa yhdeltä takaisin Heidelbergiin kuutamossa:

Dieser Beitrag wurde unter Deutschland, Heidelberg, Koordinaten, suomeksi veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort